Български
Коли по наем Ивиго във Фейсбук Коли по наем Ивиго в Twitter Коли по наем Ивиго в Google plus Коли по наем Ивиго в Pinterest
:
:

Общи условия за наемане на автомобил

В цената са включени !

-Неограничен пробег.

-Застраховка  „ Гражданска отговорност“.

-Пътна такса – винетка за територията на BG.

-CDW застраховка – освобождаване от отговорност при щета до размера на депозита за съответния клас автомобил. Не важи при нанесени щети по гуми, джанти, шаси и интериор. Не важи при употреба на алкохол, наркотици и други упойващи вещества, както и при не спазване на ЗДП.

-VTW застраховка – освобождаване от отговорност при кражба до размера на депозита за съответния клас автомобил. Важи при предоставяне на документ за кражбата от Полицията и при задължително връщане на документите и ключовете на автомобила.

-ДДС 20%.

 

Изисквания към наемателя:

Наемателят е длъжен да представи валидни свидетелство за управление на МПС от минимум 3год. и син талон, документи за самоличност (лична карта, паспорт, кредитна карта).  Минималната възраст на наемателя – 23 години. Наематели под 23 год. заплащат  такса  „ Млад шофьор“ в размер 5 €/ден и двоен депозит.

 

Период на наема:

Минимален наемен период 24 часа. При връщане на автомобила след изтичане на договора без предупреждение, клиента се таксува както следва: до 1 час – безплатно; 1 ÷ 4 часа - половин наем  на ден; над 4 часа – цял наем.

 

Начин на плащане и депозит:

Плащането може да се извърши в брой, банков превод или кредитна карта VISA, MASTERCARD, MAESTRO, BORICA и PAYPAL (плащанията  с PayPal подлежат на допълнителни банкови такси). При наемането на автомобила, Наемателят е длъжен да остави депозит в брой или с кредитна карта издадена на негово име. Депозита е в размер от 200 ÷ 500 € в зависимост от класа автомобил. Целият депозит или част от него може да бъде задържан в случай на щети по ходовата част на автомобила, щети по гуми, аудиооборудване, замърсен и изгорен интериор.Наемателят дължи да заплати на Наемодателят всички такси за щети, глоби или фишове както и административна такса в размер на 36 Евро с вкл. 20% ДДС съгласно действащите към момента Общи условия за наем на автомобил.

 

Излизане в чужбина

ИВИГО Рент А Кар предлага на своите клиенти възможността да посетят съседни държави с автомобил под наем. Това е възможно при предварителна заявка и одобрение. Начислява се допълнителна такса в зависимост от страната която ще бъде посетена, включваща издаване на Пълномощно за пътуване в чужбина и всички необходими документи за съответната страна. За всяка следваща страна клиента заплаща допълнителна такса в размер на 50% от таксата за първата страна. За повече информация се свържете с нас на посочените телефони.

 

Условия за анулиране/промяна на резервация:

Потвърдена резервация може да бъде отказана/променена до 72 часа преди началото на наемния период, без начисляване на такси. При отказ/промяна на резервация , по-малко от 72 часа преди началото на наемния период се начислява такса в размер на 20% от крайната наемна цена, но не по-малко от наемната цена на автомобила за 1 ден. Предплатена сума няма да бъде възтановявана в случай на неявяване на Наемателя.

 

Застраховка " Пълно покритие"

Сключва се срещу допълнително заплащане по желание на клиента и включва:

* Гарантирано връщане на депозита.

* Заместващ автомобил при инцидент.

* Безплатна пътна помощ.

* Освобождаване от административна такса при инцидент.

 

 

Клас автомобил На ден/ мах за периода
Икономичен 5 евро на ден/ мах 60 евро за периода
Мини 6 евро на ден/ мах 70 евро за периода
Компакт 6 евро на ден/ мах 70 евро за периода
Family 7 евро на ден/ мах 70 евро за периода
Ван 8 евро на ден/ мах 80 евро за периода

 

При заплащане на застраховка "Пълно покритие"  клиентът получава пълно освобождаване от отговорност само при представяне на протокол от КАТ, връщане на ключове и документи на автомобила и не важи при употреба на алкохол и други упойващи вещества. Закупуването на  "Пълно покритие" не покрива частични липси, загуба на части или аксесоари, гуми и джанти, както  и щети по интериора на автомобила.

 

Гориво:

Автомобилът се предоставя с пълен резервоар. При връщане на автомобила с непълен резервоар клиентът заплаща липсващото гориво на цена 1,5 €/литър и такса в размер на 10 €.

 

Такса " Предплащане на гориво"

 

Със заплащането на такса "Предплащане на гориво" клиента предплаща стойността на горивото и има право да върне автомобила с непълен резервоар.

 

Клас Автомобил Такса "Предплащане на гориво"
Мицубиши СпейСтар  Икономичен 52 евро
Киа Рио  Икономичен 55 евро
Хюндай  Матрикс  Икономичен 55 евро
Дайхатсу Материя Икономичен 55 евро
Шевролет Нубира  Икономичен 60 евро
Мерцедес  А класа  Икономичен 55 евро
Мини Купър  Мини 60 евро
Сузуки Сплаш  Мини 52 евро
Пежо 207  Мини 52 евро
Тойота Ярис  Мини 52 евро
Хюндай  I 10 Мини 52 евро
Пежо 307  Компакт 60 евро
Пежо 308  Компакт 55 евро
Фиат Браво  Компакт 55 евро
Шкода Румстър  Компакт 55 евро
Форд Фиеста  Компакт 52 евро
Мерцедес В класа  Компакт 60 евро
Рено Лагуна  Family 75 евро
Форд С Мах  Family 70 евро
Хюндай I 30 Family 60 евро
Опел Зафира  Ван 80 евро
Рено Еспейс  Ван 80 евро

 

Доставка и връщане на автомобил:

От нашия офис или на посочен от клиента адрес в София , включително и летище София.

-понеделник ÷ петък от 07,30 ÷ 19,30 и за наемен период по голям от 3 дни – безплатно .

-национални празници,  уикенд, понеделник – петък от 19,30 ÷ 07,30 – прилага се такса 15 €, която е включена в цената за наем на автомобил.

 

Еднопосочни наеми:

След предварителна заявка е възможна доставка и връщане на автомобил от всяка точка на България. Моля, свържете се нас за повече информация!

 

Допълнителен шофьор:

Само вписани в договора за наем лица могат да управляват наетия автомобил. В случай, че допълнителен шофьор ще управлява нетия автомобил, наемателят трябва да уведоми в офиса на фирмата при започвана на наемния период. Прилага се такса от 2 €/ден, но не повече от 30 € за целия период.

 

Допълнително обурудване:

-Детско столче – безплатно.

-3G WiFi рутер – прилага се такса на ден.

-Навигациона система– прилага се такса на ден.

-(Ски) Багажник– прилага се такса на ден.

-Вериги за сняг– прилага се такса на ден.

-Велосипед– прилага се такса на ден.

 

Технически проблеми и пътни произшествия:

В случай на каквито и да е технически проблеми или пътни произшествия, клиента трябва да докладва незабавно на телефоните за контакт, вписани в договора за наем. В случай на пътно произшествие, клиента трябва да се обади в полицията и да вземе издаден от органите протокол. В случай на изгубени документи или ключове на автомобила, наемателят дължи глоба в размер на 100 € поотделно.

Застраховката на автомобила не покрива :

-щети по ходовата част на автомобила, гумите, картера, шумозаглушителната уредба, освен причинените щети в следствие на ПТП.

-управление на наетия автомобил от лице, което не е вписано в договора за наем или неправоспособно лице.

-използване на автомобила за състезателни цели.

-управление на наетия автомобил от клиента в нетрезво състояние или под влияние на наркотични или силно упойващи вещества.

-ако клиентът не представи протокол от органите на реда за настъпило ПТП и/или за извършена кражба по или на автомобила.

-автомобила бъде откраднат заедно с регистрациония талон и/или ключовете.

 

 

Декларация за поверителност

 

Защита на личните данни съгласно Регламент ( EC ) 2016/679

"ИВИГО" ООД зачита неприкосновеността на личните данни на клиентите си и гарантира максималната им защита. Когато въвеждате лични данни ( електронен адрес, имена, дата на раждане и тел. номер) разкриването на данните се извършва напълно доброволно. Въвеждайки данните Вие давате съгласието си за събиране , обработка и използването им с цел контакт и предоставяне на услуга която Вие сте поискали и потвърдили. Събиране, обработка и използване за каквито и да е други цели не се извършва. Това съгласие може да бъде отменено по всяко време считано за бъдещ период. Личните данни с цел директен маркетинг се съхраняват до изричното оттегляне на даденото съгласие или получаване на възражение за обработване на лични данни. Предаване на лични данни на трети страни не се извършва освен ако изрично не желаете това или когато сме длъжни да сторим това съгласно закона. Имате право личните Ви данни да бъдат коригирани, блокирани и изтривани в съотвествие с нормативните уредби. Достъп до личните Ви данни има единствено длъжностното лице определено за тази цел, което събира , обработва и съхранява вашите лични данни при условията на тази политика за поверителност основана на ЗЗЛД.

 

Информация за картови данни

"ИВИГО" ООД пази и защитава подадената информация за данни на кредитни карти. Сигурността при въвеждане и пренос на картови данни се осигурява чрез използване на SSL ( Secure Sockets Layer ) протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.

 

 

 

 

 

 

Трансфери Коли Ван
София-Летище € 25 € 40
Летище-София € 25 € 40
София Варна € 180 € 210
София Бургас € 165 € 195
София Пловдив € 90 € 110
София Банско € 100 € 120
София Боровец € 60 € 75
София Пампорово € 135 € 150

Автокъща Ивиго

 

Този сайт използва „бисквитки“ за персонализиране и за анализ на траифка. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“

Съгласявам се

Коли под наем | Ивиго Рент А Кар | Rent a car - www.ivigo.bg © 2015. Всички права запазени!